Ήταν αγνώριστος και το πλήρωσε!

Ο Πλατανιάς γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 1-0 με τους «ερυθρόλευκους» να πραγματοποιούν την χειρότερη τους εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα.

Το γκολ του Φούντα ήταν εκείνο που έκρινε το παιχνίδι μετά την ασίστ του Γκέρειρο με τον Πλατανιά να γνωρίζει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα, μετά από αυτήν από τον ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου παρέταξε τον Πλατανιά με το συνηθισμένο 4-2-3-1. Ο Κηπουρός ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά οι Αργυρόπουλος, Τζανής, Ποτουρίδης, Κανακούδης, οι Αγκιλέρα – Κάλαϊτζιτς αποτελούσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, μπροστά τους ο Ουκάρ με τους Μαραγκουδάκη – Ουντόζι στα πλάγια και τον Αναστασάκο στην επίθεση.

Ωστόσο ο Πλατανιάς είχε μεγάλο πρόβλημα στο κράτημα της μπάλας με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει ούτε… υποψία φάσης! Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την ΑΕΚ να έχει την ελαφρά υπεροχή και ανούσια κατοχή της μπάλας.

Και ενώ στο δεύτερο μέρος, όλοι πίστευαν ότι ο Πλατανιάς θα παρουσιαζόταν καλύτερος, η ΑΕΚ τον «έκλεισε» στην περιοχή του για ένα 10λεπτο και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ήρθε το γκολ.

Ο Χατζηνικολάου πέρασε στο παιχνίδι τον Γκονζάλες πιστεύοντας ότι ο Αργεντινός θα βοηθήσει στην δημιουργία του παιχνιδιού ωστόσο και εκείνος με την σειρά του δεν βοήθησε καθόλου.

Έτσι, η ΑΕΚ κράτησε εύκολα το υπέρ της 1 – 0 φτάνοντας στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα!

Δείτε το παιχνίδι από το LIVE του athleticradio.gr 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook