Πλατανιάς: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Κέρκυρα – “Απών” ο Ντόε

Τετάρτη μέχρι Παρασκευή θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα του Πλατανιά απέναντι στην Κέρκυρα. Παραμένει “άφαντος” ο Ντόε και ο Πλατανιάς τον …ξεχνάει για το Σάββατο.

Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα του Πλατανιά την Τρίτη και με το δεδομένο αυτό συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου απέναντι στην Κέρκυρα στο γήπεδο των Περιβολίων. Όπως όλα δείχνουν, από το ματς του Σαββάτου θα απουσιάσει ο Ντόε που ακόμα δεν επέστρεψε από την Αφρική ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μαρτσάκης που η συμμετοχή του καθίσταται αμφίβολη.

Στο μεταξύ, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοίνωσε ότι η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Πλατανιά με την Κέρκυρα, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, τόσο από το ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία της Αγοράς, όσο και από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά. Οι τιμές είναι εκείνες που ίσχυαν και στα προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή 20 ευρώ για τις Θύρες 1,2,3 και 10 ευρώ για τη Θύρα 4.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Πλατανιά με την Κέρκυρα, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.
Ειδικότερα, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται:
• Από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων:
– την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, από τις 14.30 έως τις 18.00.
– την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 15.00.
– την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 15.00.
• Από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, στον Πλατανιά:
– από την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 15.00.
ΤΙΜΕΣ
• Θύρες 1, 2 και 3: Γενική είσοδος: 20 ευρώ.
• Θύρα 4: Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook