Κανακούδης: “Το μηδέν στην άμυνακαι βλέπουμε…”

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί ο Πλατανιάς μίλησε ο αμυντικός των Χανιωτών, Πέτρος Κανακούδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κανακούδη:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: “Ο,τι πάρουμε θα είναι κέρδος. Παίζουμε με μία τεράστια ομάδα, σε ένα γήπεδο που ο κόσμος δημιουργεί εκπληκτική ατμόσφαιρα και με αντιπάλους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές”.

Για το αν ο Πλατανιάς θα παίξει αμυντικούς προσανατολισμούς: “Εδώ έρχεται ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και παίζει κλειστά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και αν πετύχουμε και ένα γκολ με αντεπίθεση θα είναι ευχής έργον”.

Για τη πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα: “Φέτος με έχει εντυπωσιάσει ο Κλάους Αθανασιάδης. Με μισή ευκαιρία κάνει γκολ.

Σαν σύνολο έχει συνοχή, στην Τούμπα έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε”.

Για τους παίκτες που ήταν μαζί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: “Από εκείνη την ομάδα, με Κοντέων, Μακρή, Βακουφάρη όμως, μόνο εγώ είμαι σε αυτό το επίπεδο. Πλέον τα παιδιά από τις ακαδημίες παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες.

Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς οι ομάδες. Όταν ήμουν εγώ νεαρός υπήρχαν άλλα συμβόλαια, πιο πολύ ξένοι. Τότε έψαχνες να βρεις Έλληνα στο πρωτάθλημα και τώρα άλλαξαν εκ διαμέτρου αντίθετα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook