Πλατανιάς: Ποιος θα παίξει δίπλα στον Τζανή;

Ένα είναι το μεγάλο δίλημμα για τον Χατζηνικολάου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ποιος θα παίξει στο κέντρο άμυνας, δίπλα στον σίγουρο, εκτός απροόπτου, Μηνά Τζανή.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης ή ο Λόρενς Ντόε θα είναι στο πλευρό του Τζανή με τον προπονητή του Πλατανιά να αποφασίζει το συγκεκριμένο θέμα, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Ο Πλατανιάς ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει ΠΑΟΚ με δύο προπονήσεις την Παρασκευή και το Σάββατο στο γήπεδο του Μάλεμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της κυριακάτικης αναμέτρησης. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου, ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι στην Τούμπα. Η αποστολή μάλιστα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη στις 4,45 του Σαββάτου και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα διανυκτερεύσει στη συμπρωτεύουσα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα αντιμτωπίσει τον Πλατανιά, αφενός με τον αέρα του φαβορί αφετέρου με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ρομπέρ, Λάζαρ, Γεωργιάδης και Λόρενς θα είναι οι σημαντικές απουσίες για τον Γιώργο Δώνη, είτε λόγω τραυματισμών, είτε τιμωριών. Ο Δώνης θα κάνει και πάλι αλχημείες για να αντιμετωπίσει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα τον Πλατανιά, πράγμα που έκανε με επιτυχημένο αποτέλεσμα και απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Γιώργος Δώνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα του Πλατανιά, γεγονός που δηλώνει ότι στον ΠΑΟΚ βλέπουν με εξαιρετικό σεβασμό τη χανιώτικη ομάδα. Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δώνης με την βοήθεια του βίντεο ανέλυσε στους παίκτες του φάσεις από το ματς με τον Πανιώνιο δίνοντας το βάρος σε θέματα τακτικής και στα λάθη που έγιναν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook