Για ότι καλύτερο στην Τούμπα ο Πλατανιάς

Με στόχο να φύγει αλώβητος από την Τούμπα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα παραταχθεί ο Πλατανιάς, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου μετά από ένα μήνα να έχει ξανά στην διάθεση του τον Ντόε.

Η ομάδα των Χανίων μετρά τρία παιχνίδι χωρίς νίκη, ωστόσο το ζητούμενο στην Τούμπα δεν είναι μόνο το τρίποντο αλλά σαφώς και ο βαθμός, ο οποίος θα αφήσει άπαντες απόλυτα ικανοποιημένους στον Πλατανιά.

Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την συμπρωτεύουσα καθώς ο Πλατανιάς στην τελευταία επίσκεψη του είχε επικρατήσει εύκολα με 2-0 του Άρη και ευελπιστεί και σήμερα να επιστρέψει στην βάση του έχοντας πάρει κάτι καλό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Κηπουρό, Αργυρόπουλο, Τζανή, Ποτουρίδη, Κουρτεσιώτη (ή Ντοέ), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτ, Ουκάρ, Μαραγκουδάκη, Ουντόζι και Αναστασάκο.

Οι 20 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού είναι οι εξής:

Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook