Πήγε για καφέ στην Πλατεία και ήττα με 4-0 από τον Πανιώνιο

Βαριά ήττα γνώρισε στην Ν. Σμύρνη ο Πλατανιάς ο οποίος ηττήθηκε με 4-0 από τον Πανιώνιο.

Τα «μωρά» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου «άστραψαν» στη Νέα Σμύρνη και πήραν τους τρεις βαθμούς με το εκκωφαντικό 4-0 κόντρα στον Πλατανιά για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τα τρία γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος.

Ο Πλατανιάς από την άλλη έκανε τη χειρότερη του φετινή εμφάνιση, αν και στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Γιαννακόπουλο, κάτω από τα γκολπόστ του Πανιώνιου.

Oι Αργυρόπουλος (6′ αυτογκόλ), Ρόκας (κεφαλιά 18′), Αραβίδης (41′ σουτ), Ντούνης (74′ σουτ), ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης με τον Πλατανιά  να έχει ένα καλό δεκάλεπτο και 3 σημαντικές ευκαιρίες να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στο 20 ο Κάλαϊτζιτς σημάδευσε το δοκάρι του Γιαννακόπουλου, σε σουτ που έκανε από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 20′ η ομάδα της Κρήτης έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, όταν ο Κανακούδης μόνος πήρε μία κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 27′ ο Πλατανιάς έχασε και τρίτη σπουδαία ευκαιρία. Μετά από γύρισμα από τα δεξιά, ο Αναστασάκος έκανε κοντρόλ μέσα στη μεγάλη περιοχή, γύρισε, όμως το σουτ του έδιωξε με τα πόδια ο Γιαννακόπουλος. Το 3-0 στο 41΄ έκοψε εντελώς τα πόδια των παικτών του Πλατανιά που δεν δημιούργησαν στην συνέχεια ούτε υποψία φάσης.

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (Γιαννούλης 78′), Ντούνης (Κολοβός 74′), Αραβίδης (Καμπάνταης 70′), Οκόγιε

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ντόε, Κουρτετσιώτης (Μαραγκουδάκης 33′), Αγκιλέρα, Καλάιτζιτς, Αναστασάκος (Ναζλίδης 55′), Γκονζάλες (Μιρτσέτα 75′), Ουντότζι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook