Άγγελος Κυρίου χτύπησε τον Παναθηναϊκό και ο Πλατανιάς πήρε μεγάλη νίκη με 2-1!

Σε ένα παιχνίδι όπου πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Αρετόπουλος, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι και κέρδισαν τον Παναθηναϊκό.

Ο Τρικαλινός ρέφερι ακύρωσε (μετά από υπόδειξη του βοηθού) κανονικό γκολ του Τοτσέ ενώ υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι σε προβολή του Βύντρα πάνω στον Κάλαϊτζιτς.

Παρ’ όλα αυτά, ο Πλατανιάς εμφανίστηκε πολύ πιο βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι μιας και είχε πολλές περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Το ξεκίνημα των “ερυθρόλευκων” ήταν εκρηκτικό και ο Πλατανιάς πήρε το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό με ένα καταπληκτικό γκολ του Κένταλ Ουκάρ που με βολέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-0. Μάλιστα, ο Γάλλος μέσος έτρεξε και αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο 16χρονο Ζαχαρία Καραντωνάκη.

Ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός όμως δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Κηπουρού με τον Πλατανιά να κάνει το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλία Αναστασάκου.

Με τον ίδιο τρόπο μείωσαν οι “πράσινοι” όταν ευστόχησε ο Τοτσέ ενώ στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ζέκα.

Δείτε LIVE πως εξελίχθηκε το παιχνίδι

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook