Κανακούδης: “Άξιος συγχαρητηρίων ο Αγγελος Αναστασιάδης”

Για την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Πέτρος Κανακούδης.

Στα τρίποντα επέστρεψε ο Πλατανιάς παίρνοντας μία ιστορικής σημασίας νίκη την περασμένη Κυριακή επί του Παναθηναϊκού με 2-1 στα Περβόλια.

Ο αριστερός μπακ της Χανιώτικης ομάδας Πέτρος Κανακούδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι″ με τον Μανώλη Θέμελη για την νίκη αυτή αλλά και την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα για τον νεοφώτιστο Πλατανιά.

  •     Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέτρος Κανακούδης:

Για την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

” Δείξαμε αγωνιστικότητα και πάθος και πήραμε μία σημαντική για την συνέχεια νίκη. Νικήσαμε τον Παναθηναϊκό που ερχόταν από δύο σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όλοι έχουμε μερίδιο στην νίκη. Και ο Γιάννης Χατζηνικολάου και ο Αγγελος Αναστασιάδης και όλοι μας. Παραμένουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί και συνεχίζουμε”.

Για τον νέο τεχνικό της ομάδας

“Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι ειλικρινής και αληθινός. Μας μίλησε πριν το ματς και ήταν ενημερωμένος για όλα στην ομάδα.   Μπράβο του που έκανε ειδική αναφορά και στον προκάτοχό του. Είναι άξιος συγχαρητηρίων. Σε λίγες μέρες με την γνώση και την εμπειρία του μας βοήθησε στο να φτάσουμε σε μία μεγάλη νίκη και πλέον οι κακές εμφανίσεις μας ανήκουν στο παρελθόν αφού γυρίσαμε σελίδα”.

Για την ομάδα του, τον Πλατανιά και τον χαρακτηρισμό που του είχε δώσει σε παλαιότερη συνέντευξη

“Σε παλαιότερη συνέντευξή μου όντως είχα πει οτι μοιάζει με ένα Γαλατικό Χωριό. Είμαστε μία μικρή κοινωνία και έχουμε κάνει όνομα σε όλη την Ελλάδα. Μας στηρίζουν όλοι. Υπάρχει υγεία στην ομάδα και είμαστε οικονομικά φερέγγυοι σε δύσκολους καιρούς”.

Για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό’

“Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Είναι πρωταθλητής και πρωτοπόρος. Πάμε για το καλύτερο. Μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για τον στόχο της ομάδας

“Μετά το εντυπωσιακό μας ξεκίνημα πολλοί έλεγαν οτι έχουμε αποπροσανατολιστεί. Δεν συμβαίνει αυτό όμως και ξέρουμε οτι στόχος μας είναι η άνετη και γρήγορη παραμονή. Όσο πιο γρήγορα σωθούμε, τόσο καλύτερα. Θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο”.

Για την άλλη ομάδα της Κρήτης, τον ΟΦΗ και το φετινό πρωτάθλημα

” Ο ΟΦΗ έχει έναν έμπειρο προπονητή. Προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Όμως ο Νίκος Αναστόπουλος τους κρατάει όλους ενωμένους. Ο ΟΦΗ διαθέτει καλούς παίκτες. Οι ομάδες του φετινού πρωταθλήματος έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Το επίπεδο πάντως είναι χαμηλότερο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα έχει σασπένς μέχρι το φινάλε του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook