Πλατανιάς: Μειώνονται τα προβλήματα ενόψει Βέροιας

Αργυρόπουλος και Αγκιλέρα προπονήθηκαν κανονικά, ενώ το πρόβλημα του Κανακούδη δεν εμπνέει ανησυχία. Κανονικά στην προπόνηση και ο Ουντότζι. Δεν υπήρξε συνέχεια στο επεισόδιο.

Ο Πέτρος Κανακούδης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, αφού η κάκωση στο γόνατο αποδείχτηκε ήσσονος σημασίας. Ο Κανακούδης έκανε προληπτικά μόνος του προπόνηση την Πέμπτη, ωστόσο δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι με τη Βέροια, την προσεχή Κυριακή.

Το ευχάριστο νέο ήταν επίσης ότι οι Αργυρόπουλος και Αγκιλέρα συμμετείχαν επίσης κανονικά, στο πρόγραμμα προπόνησης και όπως όλα δείχνουν ο Άγγελος Αναστασιάδης θα τους υπολογίζει για την Βέροια.. Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Ουντότζι. Συνέχεια στο επεισόδιο της Τετάρτης δεν δόθηκε, ωστόσο είναι στη διακριτική ευχέρια του Αναστασιάδη αν θα τον χρησιμοποιήσει την Κυριακή. Το βέβαιο είναι ότι ο προπονητής του Πλατανιά δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ωστόσο οι επιστροφές των παικτών που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών θα αποτελέσουν έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον ίδιο.

Την Πέμπτη η προπόνηση έγινε στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο του Μάλεμε, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και την Παρασκευή. Προπόνηση στα Περιβόλια δεν θα γίνει παραμονές του ματς για να διατηρηθεί ο χλοοτάπητας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook