Ο… “Mr Πέναλτι” Κηπουρός κράτησε όρθιο τον άτυχο Πλατανιά!

Ο Πλατανιάς είχε την ευκαιρία να “καθαρίσει” το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με την Βέροια κάτι που δεν έκανε και στο τέλος χρειάστηκε τον Κηπουρό που έπιασε πέναλτι και κράτησε τον βαθμό για την ομάδα του

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και πραγματοποίησε την πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι στο  8΄ όταν το σουτ του Κάλαϊτζιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λόπεζ. Στο 25΄ ο Πλατανιάς είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Ουντότζι έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, μετά από σέντρα του Κανακούδη, όμως ο Λόπεζ είπε “όχι” με πολύ ωραία απόκρουση.

Ένα λεπτό αργότεροι οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ουκάρ από πλάγια θέση προτίμησε να σουτάρει με τον Λόπεζ να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 38΄ η Βέροια φάνηκε απειλητική για πρώτη φορά στο παιχνίδι όταν οι παίκτες των φιλοξενούμενων συνεργάστηκαν υποδειγματικά, με τον Καφέ να βγάζει μόνο του τον Μπαργκάν απέναντι στον Κηπουρό, όμως δεν ήταν καλό το σουτ του με αποτέλεσμα να διώξει τελευταία στιγμή ο Ποτουρίδης.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 80΄για να δούμε κάτι καλό. Στο συγκεκριμένο λεπτό  ο Κανακούδης ανέτρεψε τον Ιωάννου και σωστά δόθηκε το πέναλτι με τον παίκτη του Πλατανιά να αποβάλλεται.Ο Ιωάννου ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση όμως δεν βρήκε δίχτυα καθώς ο Κηπουρός έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 90΄ ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φύγει νικητής.  Ο Κάλαϊτζιτς βρήκε τον Ουντότζι, αυτός μέσα στην περιοχή πήγε να “κρεμάσει” τον Λόπεζ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 4 λεπτό η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία να “κλέψει” το παιχνίδι. Ο Ολαϊταν δεν κατάφερε να πλασάρει, με τον Γκονζάλες τελευταία στιγμή να διώχνει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (64′ Ναζλίδης), Τζανής, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ (75′ Μαρτσάκης), Γκονσάλες, Ουντότζι, Μαραγκουδάκης (56′ Μιρτσέτα)

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπες, Γεωργιάδης, Ορέστες, Καλί, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Καφές, Καλτσάς (72′ Μορένο), Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Ιωάννου (82′ Κόστλι)

Το live της αναμέτρησης 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook