Ψάχνεται για μεταγραφή ο Πλατανιάς

Για την απόκτηση ενός παίκτη με οργανωτικές ικανότητες ψάχνεται ο Πλατανιάς με τα σενάρια για Τάτο και Ρομάνο να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Πλατανιάς είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που θα έχει οργανωτικές δυνατότητες στην μεταγραφική περίοδο του Ιωαννίδη κάτι που εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε και ο Άγγελος Αναστασιάδης στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο οποίος ερωτώμενος για το αν ο Πλατανιάς κινηθεί για μεταγραφή των Ιανουάριο είπε τα εξής:  “Δεν μπορώ να σας πω τίποτα ακόμη. Εγώ θα δουλέψω πολύ με τα παιδιά αυτά και όταν θα έχω πλήρη άποψη για τα παιδιά θα τα μάθετε. Πάντως και στην Μπαρτσελόνα χωράει ένας καλός παίκτης και μακάρι να τον βρούμε. Δεν ενδείκνυται όμως ο Γενάρης για μεταγραφές. Είναι πάρα πολύ μικρό το διάστημα για να εγκλιματιστούν εκτός και αν τον γνωρίζεις. Να έρθει κάποιος που να είναι ξένο σώμα θα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σωστός επαγγελματίας για να μπει άμεσα στην φιλοσοφία”.

Tα ονόματα των Τάτο και Ρομάνο συνεχίζουν να ακούγονται ως μεταγραφικούς στόχους του Πλατανιά και απομένει να δούμε αν η Χανιώτικη ομάδα κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook