Oλοκληρώνει την προετοιμασία του ελπίζοντας να μειωθούν τα προβλήματα

Αρκετά προβλήματα έχει ο Αγγελος Αναστασιάδης εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό ωστόσο ελπίζει σήμερα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας να έχει ευχάριστα νέα.

Μετά τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο εκτός «μάχης» για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, τέθηκε και ο Γκαστόν Γκονζάλες, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι (διάταση μακρού προσαγωγού) και χάνει σίγουρα τα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Λεβαδειακό (την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ) και την Αναγέννηση Καρδίτσας (για τον επαναληπτικό της γ” φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας).

Μαραγκουδάκης και Ναζλίδης που τραυματίστηκαν ελαφρά στο ματς με την Καρδίτσα, υποβλήθηκαν σε θεραπεία και θα φανεί  στην σημερινή και τελευταία προπόνηση αν θα είναι στη διάθεση του Αναστασιάδη.

Τέλος, οι Αναστασάκος και Ουντότζι είναι καλύτερα, υπολογίζονται από τον Αναστασιάδη, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι βρίσκονται σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, αφού έχασαν αρκετές προπονήσεις.

Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα, σήμερα, στις 16.40 το απόγευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook