Πλατανιάς: Άκρα μυστικότητα!

Άκρα μυστικότητα επικρατεί στον Πλατανιά και σε ότι αφορά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ενόψει της περιόδου του Ιανουαρίου. Φεύγουν (;) Παληγεώργος και Δέντσας.

Στη χανιώτικη ομάδα χειρίζονται με πάσα προσοχή τις μεταγραφές και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχουν διαρρεύσει σε καμία περίπτωση, ονόματα που ενδιαφέρουν. Γεγονός που αποδεικνύει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Στέλιος Βαρουξάκης και ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης θέλουν να λειτουργήσουν με μεγάλη προσοχή.

Δεδομένο είναι ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα βγουν στην επιφάνεια τα ονόματα που ενδιαφέρουν τον Πλατανιά και ενδεχομένως κάποια από αυτά να θεωρούνται κλεισμένες υποθέσεις. Δεν είναι καθόλου βέβαιο πάντως ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα υπολογίζει κάποιον ή κάποιους από αυτούς στο πρώτο παιχνίδι του 2013, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο Περιβολίων.

Στο μεταξύ, φουντώνουν οι φήμες περί αποχώρησης των Χρήστου Παληγεώργου και Τάσου Δέντσα από τον Πλατανιά που μαζί με τον ήδη αποχωρήσαντα Δράμι, θα φτάσουν τις τρεις. Μάλιστα οι δύο παίκτες δεν έπαιξαν στον επαναληπτικό του Πλατανιά, στην Καρδίτσα, γεγονός που δηλώνει μέρος των προθέσεων του Άγγελου Αναστασιάδη. Δεν αποκλείεται πάντως εκτός των προαναφερθέντων, να υπάρξουν επιπλέον αποχωρήσεις παικτών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook