Περιμένει την στήριξη του κόσμου του ο Πλατανιάς

Nα ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει από τον κόσμο του ο Πλατανιάς.

Μάλιστα ,με ανακοίνωση που εξέδωσε , ενημερώνει πως οι κάτοχοι διαρκείας έχουν προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων για την επαναληπτική αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 23 του μήνα. Επίσης, ότι συνεχίζεται η διάθεση για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα έχουν προτεραιότητα, προσκομίζοντας το σχετικό απόκομμα στην αγορά εισιτηρίου για τον εντός έδρας επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.

Διευκρινίζεται ότι η προτεραιότητα αφορά την αγορά εισιτηρίου, όχι απαραίτητα στην ίδια θύρα, σειρά και θέση.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας (πλην των VIP) δεν ισχύουν για τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Ωστόσο, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας (βασικής και νεανικής) θα έχουν, επίσης, προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στις ίδιες θύρες που έχουν τις κάρτες διαρκείας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά και από το Ενημερωτικό Περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και από τις 15:00 έως την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook