Ματσάρα στα Περιβόλια και ο Πλατανιάς άφησε βαθμούς λόγω Φεγκρούς!

Οι “ερυθρόλευκοι” έμειναν στο 1-1 με τους Ηπειρώτες που ήταν πολύ καλύτεροι χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να φύγουν νικητές από την Κρήτη.

Ξεκίνημα με το αριστερό για τον Πλατανιά που αν και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα αφήνοντας δύο σημαντικούς βαθμούς.

Ο Αναστασάκος ήταν εκείνος που με κεφαλιά στο 4′ έκανε το 1-0 για τον Πλατανιά ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννενα αντέδρασε άμεσα και αφού ισορρόπησε το παιχνίδι, έφτασε στην ισοφάριση με δυνατό σουτ του Κοροβέση στο 20ο λεπτό.

Οι Ηπειρώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με τον Ντε Βινσέντι να είναι ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου απειλούσαν την εστία του Φώτη Κηπουρού.

Μάλιστα, ο ΠΑΣ στο δίλεπτο 36′ – 38′ έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ίλιτς, Κοροβέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν καθόλου για 80 λεπτά. Ωστόσο, στο τελευταίο 10λεπτο ο Πλατανιάς πίεσε συνεχώς και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά… βρήκε μπροστά στο τείχος που λέγεται Φεγκρούς.

Ο Αλγερινός γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννενα έκανε την επέμβαση του 2013 στην κεφαλιά του Ναζλίδη ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αναστασάκος σημάδεψε το δοκάρι!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Πλατανιάς έμεινε στο 1-1 καθώς ο Ουντόζι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr
Δεν χρειάζεται να πατάτε F5 – η σελίδα ανανεώνεται μόνη της 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook