Πλατανιάς: Φήμες για Όμο και Χρήστου

Αθηναϊκά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς ενδιαφέρεται για τον μέσο του Πανιωνίου Σουλεϊμάν Όμο. Ενδιαφέρον και για τον Κύπριο Χρήστου.

Ο 27χρονος Σουλεϊμάν Όμο είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο στόχος του Πλατανιά για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, ενώ πάντα υπάρχει αναμονή και για το θέμα του Τάτου. Ο Όμο ανήκει στον Πανιώνιο ωστόσο αναμένεται σύντομα να λύσει τη συνεργασία του, αφού δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Μάλιστα πέρυσι, ο Όμο αποτελούσε μια από τις βασικότερες μονάδες της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Δημοσιεύματα επίσης αναφέρουν για ενδιαφέρον για τον Κύπριο αμυντικό ΠΑρασκευά Χρήστου που παίζει στην Κλούζ (Ρουμανία).  Και ο Χρήστου ψάχνει τρόπο να σπάσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να τον θέλει στην ομάδα, αφού γνωρίζει πολύ καλά την κυπριακή αγορά.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε από τη Δευτέρα το απόγευμα, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει την Τρίτη (8/1) για την Αθήνα. Για το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ουντότζι και οι τραυματίες Γκονζάλες, Δημήτρης και Ποτουρίδης.

Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει για την Θράκη, αφού το Σάββατο (12/1) παίζει με τον Πανθρακικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook