Πλατανιάς: Φαβορί ο ΠΑΟ αλλά υπάρχει πίστη για κάτι καλό

Απέναντι στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (9/1,20.00) στο ΟΑΚΑ θα επιδιώξει ο Πλατανιάς να αυξήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός παρά τα αγωνιστικά και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο η χανιώτικη ομάδα θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει.

Τα εμπόδια για τη χανιώτικη ομάδα δεν είναι λίγα αφού θα παίξει με τον Παναθηναϊκό χωρίς τον τιμωρημένο Ουντότζι και τους τραυματίες Δημήτρη και Ποτουρίδη. Από την άλλη, στην προπόνηση της Δευτέρας και της Τρίτης συμμετείχε κανονικά ο Αργεντινός Γκονζάλες.

Ο Πλατανιάς θα κυνηγήσει ένα εκτός έδρας γκολ, το οποίο θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στα Περιβόλια στις 23 Ιανουαρίου. Το ματς με τον Παναθηναϊκό βάζει προς στιγμήν, στο περιθώριο τα μεταγραφικά. Από την άλλη αποτελεί την απαρχή ενός κοπιαστικού ταξιδιού, αφού αμέσως μετά τον Παναθηναϊκό, ο Πλατανιάς θα παίξει στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό για τη Σούπερ Λιγκ το Σάββατο (12/1).

Η αποστολή του Πλατανιάς θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει την Τρίτη και την Τετάρτη (μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό) και το πρωί της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς στην Κομοτηνή για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου (17.15), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Πλατανιά αναμένεται στα Χανιά την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, μέσω Θεσσαλονίκης.

Είναι δε εξαιρετικά πιθανό, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Ισπανός Φάμπρι να κάτσει στον πάγκο της νέας του ομάδας, στο παιχνίδι της Τετάρτης (9/1) με τον Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook