Πλατανιάς: Ενδιαφέρον για Ζαραδούκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πλατανιάς βολιδοσκοπεί την περίπτωση του αριστερού αμυντικού του Ολυμπιακού Γιάννη Ζαραδούκα, με τη μορφή δανεισμού.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το “φλερτ” Ζαραδούκα με Πλατανιά (και με ενδιάμεσο τον Ολυμπιακό) έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία 24ωρα και δεν αποκλείεται να προκύψει “γάμος”, με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Σε αυτό προστίθεται και το γεγονός ότι ο Ζαραδούκας έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Άγγελο Αναστασιάδη από την περυσινή, κοινή τους παρουσία, στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, τις προσεχείς ημέρες θα έρθουν 5-6 ποδοσφαιριστές από την Ευρώπη στα Χανιά, με σημαντικά βιογραφικά για να επιλεγούν 2-3 από αυτούς, ώστε να αποκτηθούν από τη χανιώτικη ομάδα. Πρόκειται για ελεύθερους ποδοσφαιριστές από Πορτογαλία, Γερμανία και ίσως άλλες χώρες, που παίζουν είτε στην επίθεση είτε στο κέντρο της άμυνας. Από αυτούς θα γίνει η επιλογή, όσων τουλάχιστον θέλει ο Άγγελος Αναστασιάδης, για να αποκτηθούν. Τα βιογραφικά τους πάντως ήδη τσεκάρονται από τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Πλατανιά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook