“X”ρυσό βαθμό στην Κομοτηνή ο Πλατανιάς!

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν με γκολ του Ναζλίδη ωστόσο και ο βαθμός που πήραν φεύγοντας από την Κομοτηνή (1-1) μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικός στην συνέχεια.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό με τον Πλατανιά να παίρνει το προβάδισμα με τον Ναζλίδη και τον Πανθρακικό να ισοφαρίζει με τον Παπαδόπουλο, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σερφά.

Με τον βαθμό που πήρε ο Πανθρακικός έφτασε στους 21 στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πλατανιάς έφτασε στους 18 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν ο κυρίαρχος είχε τις φάσεις μπροστά από τα καρέ του Πλατανιά, αλλά του έλειψε το γκολ. Από την άλλη ο Πλατανιάς ήταν μέτριος και δεν δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο δεύτερο μέρος η άνοδος του Πλατανιά συντέλεσε στο να παιχθεί καλύτερο ποδόσφαιρο και από τιος δύο ομάδες. Ο Πλατανιάς μάλιστα προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει με τον Παπαδόπουλο για τον Πανθρακικό να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Στάθης (59′ Κοντογουλίδης), Καστελάν, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο, Μίνγκας, Λουσέρο (86′ Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντόε (77′ Γκονζάλες), Αργυρόπουλος, Τζανής, Κουρτεσιώτης (84′ Κανακούδης), Τετέ (92′ Μαραγκουδάκης), Δέντσας, Ναζλίδης, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Αναστασάκος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook