Πλατανιάς: Παίζει με Ατρόμητο ο Ονιέμα – Παίρνει Στόλερ και Ορτέγκα

Βγήκε το δελτίο του Τσιντί Ονιέμα και ο Νιγηριανός υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο. “Αρέσουν” Στόλερ-Ορτέγκα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός που αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις, υπολογίζεται για το ματς με τον Ατρόμητο και δεν αποκλείεται να τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, αφού μέχρι και το περασμένο Σάββατο είχε φουλ συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Κύπρου.

Από κει και πέρα, εξαιρετικές εντυπώσεις έχουν αφήσει τόσο, ο Ελβετός αμυντικός Στόλερ, όσο και ο Ισπανός αμυντικός Ορτέγκα και αμφότεροι αναμένεται να αποτελέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Σε ότι αφορά τους Βραζιλιάνους, ο ένας έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και πρόκειται για τον σέντερ φορ, ενώ δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα λείψει σίγουρα ο Χουάν Αγκιλέρα Νούνιες, που θα γίνει αγώνας δρόμου να προλάβει το ματς με τον Ατρόμητο, όπως και οι επίσης τραυματίες Δημήτρης και Γιακουμάκης. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος Κάλαϊτζιτς που εκτίει μια αγωνιστική τιμωρίας.

Η ομάδα του Πλατανιά προπονήθηκε στα Περιβόλια την Παρασκευή το μεσημέρι και κάτι ανάλογο θα γίνει και το Σάββατο πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Αθήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook