Ψάχνει την βαθμολογική ανάσα στα “Πηγάδια”

Την βαθμολογική… ανάσα για την παραμονή ψάχνει στα Πηγάδια ο Πλατανιάς ο οποίος θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ξάνθη ώστε να ξεκολλήσει από τους 18 πόντους ( LIVE – athleticradio.gr).

Oι Χανιώτες θέλουν το τρίποντο ώστε να μπορέσουν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο θετικό για την ομάδα θα είναι να μην φύγει και ηττημένη από την Ακριτική πόλη.

Χαρακτήρα «τελικού» έχει πάρει για τον Πλατανιά το προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη, αφού οι Κρητικοί βρίσκονται μόλις δύο θέσεις πάνω από τον πάτο της βαθμολογίας.

Τα τελευταία αποτελέσματα του Πλατανιά δεν είναι τα καλύτερα δυνατά και δεδομένα επικρατεί προβληματισμός.

Οι Κρητικοί βρέθηκαν πιο νωρίς στην Ξάνθη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, σε ένα ματς «τελικό». Κι αυτό γιατί η ομάδα του Αναστασιάδη είναι στη τρίτη θέση από το τέλος και το άγχος της παραμονής έχει κυριεύσει τους πάντες.

Η προετοιμασία του Πλατανιά ολοκληρώθηκε και όλα είναι έτοιμα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους ακρίτες. Ο τεχνικός του συλλόγου δεν υπολογίζει τους νεοαποκτηθέντες Μπέλιτς και Γιάννου, καθώς δεν έχουν κλείσει… σχεδόν μέρα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και είναι εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Δέντσα, Δημήτρη, Ζάλουντοκ, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κάστελς, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ποτουρίδη, Στόλερ, Τέτε, Τζανή, Τσιντί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook