Πλατανιάς: “Φουλ” ψυχολογία για ΟΦΗ

Η νίκη του Πλατανιά επί του Άρη ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία της χανιώτικης ομάδας, που βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ με διαφορετικό…μάτι.

Μετά από 8 “άγονες” αγωνιστικές, ο Πλατανιάς πέτυχε μια νίκη που αποδεικνύει ότι η ομάδα είναι ικανή να πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Η πειστικότητα της νίκης ήταν αυτή που άλλαξε την ψυχολογία στο στρατόπεδο του Πλατανιά.

Πλέον, ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Προβλήματα υφίστανται, αφού τόσο ο Πέτρος Κανακούδης όσο και ο Νίκολας Μπέλιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους προσαγωγούς τους και στο επόμενο διάστημα θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους. Πάντως, Κανακούδης επειδή συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει τόσο από το ματς με τον ΟΦΗ όσο και από εκείνο με την ΑΕΚ, κατά την πάγια τακτική του Αναστασιάδη να απουσιάζουν οι τιμωρηθέντες από τα επόμενα ματς της ομάδας τους.

Απών από το ματς με τον ΟΦΗ θα είναι σίγουρα και ο Αμπντουλαζίζ Τέτε που θα εκτίσει 2η αγωνιστική τιμωρίας.

Ο Πλατανιάς ζήτησε 100 προσκλήσεις από την ΠΑΕ ΟΦΗ για το ματς στο “Γεντί Κουλέ” την ερχόμενη Δευτέρα (18/2), ωστόσο η άνθρωποι του ΟΦη έδωσαν 60, λόγω περιορισμένου χώρου στα επίσημα του γηπέδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook