Κάλαϊτζιτς: “Θα νιώθω περίεργα αφού έχω περάσει πολλά στον ΟΦΗ”

Για την επιστροφή του στο “Γεντί Κουλέ” όπου θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ, την προσεχή Δευτέρα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο μέσος της Χανιώτικης ομάδας Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ από τον Γενάρη του 2010 και αποχώρησε από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Παρέμεινε όμως κάτοικος Κρήτης αφού μετακόμισε λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά στα Χανιά για να φορέσει την φανέλα του νεοφώτιστου στην Σούπερ Λιγκ Πλατανιά.

Ο λόγος για τον μπαρουτοκαπνισμένο μέσο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που επιστέφει την προσεχή Δευτέρα στο Ηράκλειο για να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο έμπειρος Σέρβος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι″ με τον Μανώλη Θέμελη για το Κρητικό ντέρμπι, την πορεία της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στο “Γεντί Κουλέ” λέγοντας ότι την Δευτέρα θα αισθάνεται περίεργα.

  •  Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς:

 Για την νίκη κόντρα στον Αρη

“Ξέραμε οτι ήταν για μας ένα πολύ κρίσιμο ματς. Μπήκαμε δυνατά και δείξαμε από την αρχή οτι θέλουμε την νίκη. Τα καταφέραμε και τώρα είμαστε πιο ήρεμοι αφού είχαμε να κερδίσουμε καιρό. Ανέβηκε η ψυχολογία μας και η βαθμολογική μας συγκομιδή και τώρα πάμε να σωθούμε”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

“Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα αλλά μετά μείναμε πίσω. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ στον πρώτο γύρο όλα μας πήγαν στραβά. Ήμασταν άτυχοι σε κάποια ματς όμως τώρα κάνουμε μία νέα αρχή και κοιτάζουμε την δύσκολη συνέχεια. Αξίζαμε να ήμασταν πιο ψηλά”.

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

“Είναι ένα Κρητικό ντέρμπι. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας που είναι δυνατός στην έδρα του. Πιστεύουμε οτι θα τα καταφέρουμε αφού θεωρώ οτι δεν υπάρχει φαβορί σε τέτοια ματς. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι πιο τυχερός θα κερδίσει”.

Για την φετινή ομάδα του ΟΦΗ

“Ο ΟΦΗ φέτος στηρίζεται σε νέα παιδιά ενώ έχει και έμπειρους παίκτες. Έχει καλό υλικό και οι νεαροί παίκτες θέλουν να αποδείξουν οτι αξίζουν να φοράνε την φανέλα του ΟΦΗ”.

 Για την επιστροφή του στο “Γεντί Κουλέ”

“Είχα έρθει και το περασμένο καλοκαίρι για ένα φιλικό αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά. Θα νιώθω περίεργα αφού έχω περάσει πολλά στον ΟΦΗ. Έτσι όμως είναι η μοίρα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Ο καθένας θα κάνει τα πάντα για κερδίσει η ομάδα του. Έχω καλές σχέσεις και επαφές με πολλά άτομα στο Ηράκλειο. Η πιο σημαντική μου στιγμή με την ομάδα του ΟΦΗ ήταν χωρίς αμφιβολία η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ”.

Ένα μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους του ΟΦΗ

“Να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζουν. Ο ΟΦΗ έχει πολύ κόσμο και το “Γεντί Κουλέ” θα πρέπει να γεμίζει αν και ξέρω οτι υπάρχει οικονομική κρίση. Όμως είναι πάντα εκεί και είναι η δύναμή του”.

Για το νέο λουκ παρουσιάζει ο Πλατανιάς μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

“Η ομάδα μου έκανε καλές μεταγραφές. Πήραμε τον Γιάννου και τον Μπέλιτς που θα μας βοηθήσουν πολύ αλλά και άλλους καλούς παίκτες. Έχουμε και ένα έμπειρο και καλό προπονητή που μας βοηθάει με τις συμβουλές του και εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Χρειάστηκε και χρειάζεται λίγος καιρός ακόμα να δέσουμε ως ομάδα αλλά ο Πλατανιάς έχει ποιοτικούς παίκτες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook