Πλατανιάς: Προβλήματα πολλά, αυτοπεποίθηση μεγάλη!

Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, αποτέλεσμα της μάχης απέναντι στον Άρη, το κλίμα στο στρατόπεδο του Πλατανιά κρίνεται εξαιρετικό. Η ψυχολογία είναι σε υψηλά επίπεδα και η αυτοπεποίθηση επανήλθε, μετά από αρκετό καιρό.

Την Τετάρτη (13/2) το πρωί οι παίκτες προπονήθηκαν στο γήπεδο του Μάλεμε, ενώ την Πέμπτη το πρωί και την Παρσκευή το απόγευμα, οι προπονήσεις θα γίνουν στα Περιβόλια. Το Σαββατοκύριακο, και πάλι απόγευμα, οι παίκτες του Πλατανιά θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στο Μάλεμε και την Κυριακή το βράδυ, η αποστολή θα διανυκτερεύσει στο Ηράκλειο.

Μπέλιτς και Κανακούδης, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και συγκεκριμένα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο Μπέλιτς χάνει σίγουρα το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ θα επιδιωχθεί να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Σέρβος είχε μείνει για 1,5 μήνα περίπου, εκτός δράσης, αφού είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και επειδή τα έδωσε όλα στο ματς με τον Ατρόμητο, του βγήκε ο συγκεκριμένος τραυματισμός.

Ο Κανακούδης είναι και τραυματίας και τιμωρημένος (θα απουσιάσει από τα ματς με ΟΦΗ και ΑΕΚ) και θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει την Κέρκυρα (εκτός).

Στο μεταξύ, στο όριο καρτών είναι οι Αγκιλέρα, Ποτουρίδης και Κάλαϊτζιτς (6 κίτρινες) και θα πρέπει να προσέξουν αν δεν θέλουν να χάσουν 2 παιχνίδια της ομάδας τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook