Πλατανιάς: Πλησιάζει το ντέρμπι, μεγαλώνει η προσήλωση!

Πλησιάζει η ώρα του κρητικού ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ και στον Πλατανιά συνεχίζουν την προετοιμασία προσηλωμένοι και αποφασισμένοι για το καλύτερο δυνατό.

Το οικογενειακό γέυμα της Τρίτης (12/2) έδειξε ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες η δουλειά στις προπονήσεις είναι εκείνη που σηματοδοτεί την επικαιρότητα στο στρατόπεδο του Πλατανιά.

Οι τελευταίες τρεις προπονήσεις θα περιλαμβάνουν πέραν των άλλων, οικογενειακά διπλά, συνεπώς αναμένεται να έχουμε μια εικόνα της 11άδας που θα παρατάξει ο Άγγελος Αναστασιάδης, μολονότι είναι βέβαιο ότι θα θελήσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

Εκείνο που μένει βασικά να δούμε είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Νίκολα Μπέλιτς, αφού για τον Κανακούδη, το κουίζ είναι πιο εύκολο, με την επιλογή του Κουρτεσιώτη. Αν ο Αναστασιάδης δε, ενισχύσει περαιτέρω το κέντρο του, βγάζοντας έναν επιθετικό και βάζοντας έναν έξτρα χαφ, τότε τα “ερωτηματικά” γίνονται δύο.

Ο Αργυρόπουλος συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει στο δεξιό άκρο της άμυνας, αφού εκεί τα πήγε καλά ο Γκονζάλες. Αν ο Αναστασιάδης επιλέξει τελικά τον Αργυρόπουλο, τότε ο Αργεντινός ενδέχεται να προωθηθεί μπροστά (δεξιός χαφ) ή να πάει στον άξονα σαν αμυντικός χαφ, μαζί με τον Αγκιλέρα, μεταφέροντας στα πλάγια τον Κάλαϊτζιτς.

Πάντως, θέση στη βασική ενδεκάδα και με δεδομένες τις απουσίες διεκδικούν και οι Μιρτσέτα, Μαραγκουδάκης, ενώ ακραίο σενάριο “μιλάει” και για τον Βραζιλιάνο Λαμπάρθε.

Θεωρητικά όλα αυτά… Ο Άναστασιάδης γνωρίζει καλύτερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook