Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς

Η διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία στο Ηράκλειο.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πλατανιά ευχαριστεί τον ΟΦΗ για τη φιλοξενία που του προσέφερε στο Ηράκλειο στο ματς της 22ης αγωνιστικής καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για την άριστη συνεργασία..

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

“Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί την Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. για την άψογη φιλοξενία στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο Ηράκλειο καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για την άριστη συνεργασία.

Η Χανιώτικη ομάδα εξέδωσε και ενημερωτική ανακοίνωση προς τον κόσμο της, που αφορά στα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης (για το Κύπελλο).

  • Αναλυτικά :

“Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 20 έως και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
– Θύρες 1 και 2: 25 ευρώ.
– Θύρα 3: 15 ευρώ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επίσης, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 16.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook