Πλατανιάς: Και τώρα η ΑΕΚ, χωρίς Ποτουρίδη

Με την ψυχολογία στο «ζενίθ» αλλά με επίγνωση των δυσκολιών που υπάρχουν ξεκίνησε ο Πλατανιάς την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στα Περιβόλια.

Το 3-1 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο που συνδυάστηκε με πειστική εμφάνιση, έδειξε ότι ο Πλατανιάς δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα παραμονής, εάν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.

Ενόψει ΑΕΚ, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα στερηθεί τον τιμωρημένο Γιάννη Ποτουρίδη που συμπλήρωσε 7 κίτρινες με τον ΟΦΗ και θα χάσει τα ματς με ΑΕΚ και Κέρκυρα εκτός έδρας. Απόντες θα είναι τόσο ο Πέτρος Κανακούδης (που είναι τιμωρημένος), όσο και ο Μπέλιτς που δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί πλήρως για να είναι στη διάθεση του προπονητή του, μολονότι ο ίδιος θέλει να παίξει. Θετικό στοιχείο αποτελεί η επιστροφή του Αμπντουλαζίζ Τέτε που εξέτισε τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του.

Στο μεταξύ από την Τετάρτη (20/2) ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο οποίο τα Περιβόλια αναμένεται να κατακλειστούν. Η προπώληση γίνεται στα γνωστά μέρη, στο ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων στην Αγορά και στα γραφεία της ΠΑΕ Πλατανιάς και τιμώνται 25 ευρώ για τις θύρες 1 και 2 και 15 ευρώ για τη θύρα 3. Η ΑΕΚ από την μεριά της εξασφάλισε 200 εισιτήρια για τους φιλάθλους της που θα παρακολουθήσουν το ματς από τη θύρα 4.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook