Νίκη παραμονής για τον Πλατανιά, 2-1 την ΑΕΚ

Ο Πλατανιάς πήρε σπουδαία νίκη στα Περιβόλια επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΚ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Πλατανιάς και πριν συμπληρωθεί το 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.  Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάλαϊτζιτς ο Ναζλίδης έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Το ιδανικό ξεκίνημα έδωσε «φτερά» στα πόδια το παικτών του Πλατανιά, με την ομάδα των Χανίων να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο επόμενο λεπτό να κάνει το 2-0, όταν ο Κωνσταντόπουλος έπεσε στην γωνία του και απομάκρυνε.

Η ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το πολύ καλό ξεκίνημα το Πλατανιά, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν νέα καλή στιγμή στο παιχνίδι με το σουτ του Τέτε να περνάει άουτ στο 14΄.

Η Ένωση έφερε το παιχνίδι στα ίδια στο 17΄ όταν μετά από φοβερή εκτέλεση φάουλ από τον Γκερέιρο, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Φέτσης πήρε το “ριμπάουντ” και με κεφαλιά ισοφάρισε σε σε 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή στο 21΄ όταν ο Πετρόπουλος μετά από σέντρα κατέβασε ωραία την μπάλα όμως το σουτ του πέρασε ψηλά  άουτ.

Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια  με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάποια ευκαιρία  στο πρώτο μέρος.

Οι δύο ομάδες βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο δείχνοντας να φοβάται η μία την άλλη.  Χρειάστηκαν να περάσουν 20 λεπτά στην επανάληψη για να δούμε την πρώτη φάση όταν στο 65΄ το σουτ του Μητρόπουλου έφυγε λίγο άουτ.

Ο Πλατανιάς στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Κωνσταντόπουλου στο δεύτερο μέρος ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Ναζλίδης μπήκε από τα αριστερά και κέρδισε έξυπνα το πέναλτι από τον Καραλή. Ο Αναστασάκος ανέλαβε την εκτέλεση και από τα 11 μέτρα ευστόχησε κάνοντας το 2-1.

Η ΑΕΚ στην συνέχεια αναγκάστηκε να ανοιχτει δίνοντας χώρους στον Πλατανιά κάτι που παραλίγο να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι όταν στο 82΄ η κεφαλιά του Ναζλίδη πέρασε λίγο άουτ.

Η τελευταία φάση του αγώνα έγινε στο 85΄.  Ο Πετρόπουλος έστρωσε στον Κατίδη όμως το σουτ του ήταν χλιαρό, με τον Κηπουρό να πέφτει στην γωνία του και να μπλοκάρει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πλατανιάς (Α. Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονζάλες, Κάστελς (13′ λ.τ. Μαραγκουδάκης), Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ (74′ Γιακουμάκης), Κάλαϊτζιτς, Ναζλίδης, Γιάννου (67′ Δέντσας), Αναστασάκος.

ΑΕΚ (Ε. Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Γκερέϊρο, Φούντας (80′ Κατίδης), Φέτσης (80′ Φουρτάδο), Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Βλάχος (69′ Καραλής), Μητρόπουλος, Μπουγαϊδης, Κορδέρο, Κουτρουμπής.
Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook