Πλατανιάς: Κίνητρο η νίκη με Αστέρα Τρίπολης

Με την ψυχολογία στα ύψη, ο Πλατανιάς ρίχνεται την Τετάρτη (27/2) το απόγευμα στις 4 στα Περιβόλια στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Φτάνοντας πλέον στην προημιτελική φάση του θεσμού, τα κίνητρα είναι πολλά για ενδεχόμενη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, ωστόσο και για τον Άγγελο Αναστασιάδη υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο, εξαιτίας της βαριάς ήττας στο πρωτάθλημα.

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης δεν υπολογίζεται ο άτυχος Κάστελς που αναμένεται να χάσει όλη τη χρονιά και εγχειρίστηκε την Τρίτη από τους κκ. Σφυράκη και Παπουτσιδάκη. Από την άλλη, δεν υπολογίζονται οι Κανακούδης και Μπέλιτς που ακολουθούν χαλαρό πρόγραμμα  Από την άλλη, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης υπολογίζονται οι τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα, Γιάννης Ποτουρίδης και Νούνιες Αγκιλέρα ενώ, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί μετά από αρκετό καιρό και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Η προπώληση εισιτηρίων του αγώνα του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι, ενώ την Τετάρτη θα συνεχιστεί στα εκδοτήρια του γηπέδου των Περιβολίων και τιμώνται προς 10 ευρώ το ένα, ανεξαρτήτως θύρας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook