Έτοιμος για την.. πρόκληση της τετράδας ο Πλατανιάς

Η Χανιώτικη ομάδα υποδέχεται σήμερα (16.00, live – athleticradio.gr) τον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με προβλήματα αλλά με πίστη οτι θα καταφέρει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης.

Με στόχο να συνεχίσει το θετικό του σερί και στο Κύπελλο, ο Πλατανιάς φιλοξενεί απόψε στις 16.00 τον Αστέρας Τρίπολης στα Περβόλια στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η πρόκληση για πρόκριση στην τετράδα δεν αφήνει κανένα αδιάφορο στο στρατόπεδο της Κρητικής ομάδας που ναι μεν έχει ξεκάθαρο στόχο την παραμονή στο πρωτάθλημα, αλλά δεν θα έλεγε όχι και σε μία διάκριση στο Κύπελλο εδώ που έχει φτάσει.

Τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη αφού εκτός μάχης από τον σημερινό αγώνα είναι οι τραυματίες Κανακούδης και Μπέλιτς αλλά φυσικά και ο Κάστελς που υπέστη ρήξη τένοντα στον τετρακέφαλο, χειρουργήθηκε χθες και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι Κάλαϊτζιτς και Μαραγκουδάκης έκαναν μαγνητικές στις οποίες όμως δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα, αν και παραμένει αμφίβολο το αν θα χρησιμοποιηθούν σήμερα ή αν θα προστατευτούν για το κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα το προσεχές Σάββατο.

Από την άλλη, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης υπολογίζονται οι τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα, Γιάννης Ποτουρίδης και Νούνιες Αγκιλέρα ενώ, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί μετά από αρκετό καιρό και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook