“Χλώμιασε” η πρόκριση για τον Πλατανιά που ηττήθηκε 1-2 από τον Αστέρα!

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησαν οι Αρκάδες που πέρασαν νικηφόρα από τα Χανιά χάρις στα γκολ των Μπαρτολίνι και Σέτι.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με το γκολ του Μιρτσέτα ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από την Αρκαδία που αναδεικνύεται στον “κακό δαίμονα” των “ερυθρόλευκων”.

O Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε τον Πλατανιά με αρκετές αλλαγές δίνοντας ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές μιας και το Σάββατο ακολουθεί το πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα. Έτσι, δεν υπήρξε η εικόνα των προηγούμενων αγώνων με αποτέλεσμα ο Αστέρας Τρίπολης να πάρει μια νίκη που του δίνει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους “4” του κυπέλλου Ελλάδας.

Παρ’ όλα αυτά, ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας τα ηνία του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να καταφέρει να προηγηθεί με την κεφαλιά του Μιρτσέτα μετά την εξαιρετική σέντρα του Λεωνίδα Αργυρόπουλου.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον Πλατανιά καθώς ο Αστέρας πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Μπαρτολίνι και Σέτι πήρε τη νίκη που του δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook