Ήττα για τον Πλατανιά που συνεχίζει να καρδιοχτυπά

Την ήττα με 2-1 στην Κέρκυρα γνώρισε από την ομώνυμη ομάδα ο Πλατανιάς, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσει” από σημερα την παραμονή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε την κατοχή της μπάλας, είχε και τις ευκαιρίες, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα η Κέρκυρα παίζοντας με αντεπιθέσεις σε δυο τελικές προσπάθειες που έκανε πέτυχε και δύο γκολ με τον Λεωνίδα Κυβελίδη.

 

Η Κέρκυρα μπήκε λίγο καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον σκόρερ της τον Κυβελίδη. Στο 51′ ο Κυβελίδης από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 54′ από το σουτ του επιθετικού του ΑΟΚ ο Κηπουρός έπεσε και έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα.

Στην συνέχεια ο Πλατανιάς ήταν και πάλι αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 59′ η κεφαλιά του Αναστασάκου έφυγε άουτ και στο 70′ η ομάδα των Χανίων μείωσε.

Ο Μπέλιτς ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με δυνατό διαγώνιο σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟΚ για να κάνει το 2-1.

Επτά λεπτά αργότερα (77′) το σουτ του Αναστασάκου έφυγε άουτ, ενώ στο 82′ η Κέρκυρα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο γκολ.

Συγκεκριμένα, ο Λεόν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού και στην επαναφορά ο Γκέσιος την έστειλε και πάλι στο δοκάρι.

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας (15′ λ.τρ. Αθανασίου), Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Σταμόγιαννος, Ηλιάδης, Γκέσιος, Λεόν, Κυβελίδης (87′ Πετρούσης), Γιάντσης (72′ Αγρίτης).

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Τετέ, Κανακούδης, Γκονζάλες (46′ Γιακουμάκης), Καλαϊτζιτς, Δέντσας, Μαραγκουδάκης (16′ λ.τρ. Αργυρόπουλος), Μιρτσέτα (68′ Μπέλιτς), Γιάννου, Αναστασάκος.

Mπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook