Πλατανιάς: Κενά στην επίθεση ενόψει ΠΑΟΚ

Στο δρόμο που χάραξε τις τελευταίες αγωνιστικές συνεχίζει ο Πλατανιάς που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, χωρίς τη βοήθεια πέντε ποδοσφαιριστών του εκ των οποίων ο ένας, ο Κάστελς δηλαδή, δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης χάνει λόγω τραυματισμού το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα χάσει και το ματς με τον Πανιώνιο. Ο Ναζλίδης, μετά από εξετάσεις που έκανε δεν έχει υποστεί θλάση, ωστόσο χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα είναι «παρών» στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Από κει και πέρα, ο Νούνιες Αγκιλέρα εκτίει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του και θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασιάδη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Υπενθυμίζεται επίσης, ότι ο Απόστολος Γιάννου, λόγω του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ δεν θα παίξει απέναντι στην ομάδα στην οποία ανήκει, το Σάββατο, οπότε ο Αναστασιάδης θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους δύο από τους τρεις βασικούς επιθετικούς του, τον Γιάννου και τον Ναζλίδη.

Θετικό γεγονός αποτελεί ότι ο Ηλίας Αναστασάκος ξεπέρασε την ίωση και συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ και ο Βραζιλιάνος Λαμπάρθε που άφησε καλές εντυπώσεις στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς και τίθεται στη διάθεση του Αναστασιάδη.

Ο Πλατανιάς προπονήθηκε την Πέμπτη το πρώί στο γήπεδο του Μάλεμε, ενώ την Παρασκευή η προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Περιβολίων, απογευματινή ώρα.

Η παράδοση πάντως είναι με το μέρος του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ με διαφορετικές ομάδες (Ηρακλή και Εδεσσαϊκό) δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας, ενώ συνολικά τον έχει αντιμετωπίσει σε 11 ματς, ανάμεσά τους και ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Αναστασιάδης έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες… Για όσους υπολογίζουν τις παραδόσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook