Ο Σαλπιγγίδης κέρδισε μόνος του τον Πλατανιά που μπαίνει σε περιπέτειες!

Οι Χανιώτες παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που θα τους απομάκρυνε από τις επικίνδυνες θέσεις και γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Σαλπιγγίδη αφού νωρίτερα η άμυνα του Πλατανιά δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα.

Το γρήγορο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έδωσε στον ΠΑΟΚ το πάνω χέρι που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα ωστόσο κόντρα στην ροή ο Πλατανιάς ισοφάρισε με το ευθύβολο σουτ του Τετέ και αφού η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Ιτάνζ.

Ο Πλατανιάς πίεσε όμως ο ΠΑΟΚ με την ασθενή επέμβαση του Λαζαρίδη πήρε ξανά το προβάδισμα καθώς ο Σαλπιγγίδης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” συνέχισε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αυστηρής δεύτερης κάρτας που δέχτηκε ο Σταφυλίδης ενώ έμεινε ακόμα και με 9 λόγω της απευθείας κόκκινης που δέχτηκε ο Σαλπιγγίδης επειδή… μούτζωσε τον βοηθό.

Πάντως, ο Πλατανιάς δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα που τον διατηρεί στους 27 βαθμούς και τον βάζει σε μπελάδες.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook