Πλατανιάς: Γεμίζει το οπλοστάσιο!

Πολύ καλύτερα αναμένεται να είναι τα πράγματα για τον προπονητή του Πλατανιά, Άγγελο Αναστασιάδη αφού επιστρέφουν στο ματς με τον Πανιώνιο, παίκτες που στερήθηκε από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχικός της χανιώτικης ομάδας θα έχει στη διάθεση του, τόσο τον Νούνιες Αγκιλέρα που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, όσο και τον Απόστολο Γιάννου που απουσίασε λόγω του δανεισμού του από τους Θεσσαλονικείς.

Εξίσου σημαντική, αναμένεται να είναι και η επιστροφή του Θωμά Ναζλίδη, εφόσον φυσικά αυτή προκύψει. Οι ελπίδες είναι σημαντικές για τον ικανότατο επιθετικό του Πλατανιά που ξεκίνησε τρέξιμο και από μέρα σε μέρα αναμένεται να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Από την άλλη, ο Μάρκος Μαραγκουδάκης συνεχίσει θεραπεία και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει το μεθεπόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω Εθνικής ομάδας.

Στο μεταξύ, διαιτητής για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (επαναληπτικός προημιτελικός), με τον Αστέρα Τρίπολης ορίστηκε ο Στέφανος Μαντάκης απο την Ημαθία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook