Πλατανιάς: Πρόβλημα με Γκονζάλες και …Τρίπολη

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Αργεντινό αμυντικό χαφ του Πλατανιά Γκαστόν Γκονζάλες που έσπασε το μετακάρπιό του. Πέμπτη (14/3) στις 3 το μεσημέρι, ο επαναληπτικός με Αστέρα Τρίπολης.

Με στόχο μια εμφάνιση που θα γεμίσει αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και με το μυαλό στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Πανιώνιο, αναχώρησε ο Πλατανιάς για την Τρίπολη για τον επαναληπτικό προημιτελικό με τον Αστέρα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης προτίθεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές, πρώτον για να ξεκουράσει τους –λεγόμενους- βασικούς και δεύτερον, για να δοθεί η ευκαιρία σε παίκτες που παίζουν λίγο το τελευταίο διάστημα να δείξουν τις ικανότητες τους.

Στον Πλατανιά υπήρξε ικανοποίηση για το γεγονός ότι σιγά σιγά επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή τους αρκετοί ποδοσφαιριστές, ωστόσο πρόβλημα προέκυψε με τον Αργεντινό Γκαστόν Γκονζάλες που έσπασε το μετακάρπιό του με συνέπεια να είναι δύσκολη η συμμετοχή του στο ματς με τον Πανιώνιο, εκτός και αν του τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας. Την ίδια ώρα, στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε ατομικό πρόγραμμα ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μάλλον όμως δεν θα υπάρξει πρόβλημα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Τέλος, από την Τετάρτη ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, από την πλατεία αγοράς και από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 10 έως τις 12,30 το πρωί μέχρι και το Σάββατο. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 20 ευρώ για τις θύρες 1,2 και 15 ευρώ για τις θύρες 3 και 4.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook