Με στόχο το “θαύμα” και το μυαλό στον Πανιώνιο

Με νέα πρόσωπα θα παραταχθεί σήμερα (15.00 – live athleticradio.gr) ο Πλατανιάς στην Τρίπολη στη ρεβάνς της ήττας με 2-1 από τον Αστέρα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Χωρίς  τους Αναστασάκο, Μαραγκουδάκη, Ναζλίδη, Γκονζάλες, Δημήτρη και Κάστελς θα αγωνιστεί σήμερα στην Τρίπολη ο Πλατανιάς όπου αντιμετωπίζει στις 15:00 τον Αστέρα  στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος στη ρεβάνς του 1-2 της πρώτης αναμέτρησης.

Προτεραιότητα για τους Χανιώτες αποτελεί το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να ξεκουράζει κάποιους από τους λεγόμενους βασικούς του παίκτες.

  • Στην 20άδα του Πλατανιά συμμετέχουν οι:

Αγκιλέρα, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Δέντσας, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Λαμπάρθε, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Στόλερ, Τέτε, Τζανής, Τσιντί, Τσοντάκης και Ποτουρίδης.

Στον αντίποδα, ο Σάκης Τσιώλης αντιμετωπίζει το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα.

Γι’ αυτό και εκτός αποστολής άφησε μόνο τους Σανκαρέ, Πιπίνης, Τσαμπούρης και Φούλοπ για να πάρουν ανάσες, ενώ αντίθετα για πρώτη φορά φέτος πήρε θέση σε αυτή ο Χουανίτο.

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον περασμένο Αύγουστο και το τελευταίο διάστημα προπονείται κανονικά.

  • Στην 20άδα του Αστέρα συμμετέχουν οι:

Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Καστέλς, Κοντοές, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Έγκον, Κάφα, Καλαντζής, Λέντσε και Μπακασέτας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook