Πλατανιάς: Όλα καλά μετά (και) τα νέα της Κομοτηνής

Το 0-2 της Ξάνθης επί του Πανθρακικού “μεγένθυνε” την ικανοποίηση στις τάξεις του Πλατανιά, αφού ο στόχος της παραμονής είναι πλέον κοντά.

Τα καλά μαντάτα δεν έχουν σταματημό στον Πλατανιά που εκτός της δικής του προσπάθειας και των δικών του θετικών αποτελεσμάτων, όπως έγινε την Κυριακή με τη νίκη του επί του Πανιώνιου, τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής ήρθαν όπως έπρεπε. Η Ξάνθη επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή τη Δευτέρα και ουσιαστικά των βύθισε σε σκέψεις σχετικά με την παραμονή του στην κατηγορία.

Το κλίμα στον Πλατανιά είναι εξαιρετικό μετά το 2-1 επί του Πανιωνίου που έφερε την ομάδα στους 30 βαθμούς και πολύ κοντά πλέον στην παραμονή στην κατηγορία. Ο Πλατανιάς έχει πλέον την τύχη στα χέρια του και να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δικά του παιχνίδια ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Ζητούμενο είναι ακόμα 3 βαθμοί, ωστόσο και οι 2 ίσως να φτάσουν.

Θετικό στοιχείο ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο (23 και 24 Μαρτίου) δεν υπάρχει πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ, λόγω της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο Πλατανιάς θα έχει όλο το χρόνο ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό στις 30 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ και να επουλώσει τις πληγές του σε ότι αφορά τους τραυματισμούς και δη, εκείνων του Μαραγκουδάκη και του Γκονζάλες.

Στο μεταξύ, υποψήφιος για τον τίτλο του MVP της 26ης αγωνιστικής είναι ο ποδοσφαιριστής της χανιώτικης ομάδας Αμπντουλαζίζ Τέτε, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Αντίπαλοί του ο Καμαρά του ΠΑΟΚ και ο Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, υποψήφιοι είναι οι Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Ντιέ (Skoda Ξάνθη) και Ουσέρο (Αστέρας Τρίπολης).

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη το μεσημέρι, στις 12.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook