Πλατανιάς: Νοκ άουτ Λαμπάρθε και Αργυρόπουλος

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος και Μαρσέλο Λαμπάρθε δεν υπολογίζονται από τον Άγγελο Αναστασιάδη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πλατανιάς που προπονήθηκε στο γήπεδο του Μάλεμε, θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατόν απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο του. Τα προβλήματα για τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη είναι λίγο πολύ γνωστά, ωστόσο εκείνο που διαπιστώνεται είναι ότι τόσο ο Μαρσέλο Λαμπάρθε, όσο και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος δεν θα πρέπει να υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Η θλάση στον 4κέφαλο του πρώτου και η θλάση στον 2κέφαλο του δεύτερου, δεν έχουν ξεπεραστεί με συνέπεια να θεωρείται απίθανο να βρίσκονται στην αποστολή.

Θετικά νέα υπάρχουν για τον Μάρκο Μαραγκουδάκη που προπονήθηκε με μπάλα και εφόσον έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, μπορεί να υπολογίζεται για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής, αποτελώντας ένα έξτρα όπλο στην επίθεση του Πλατανιά. Για το ίδιο παιχνίδι, υπολογίζεται και ο Αργεντινός Γκαστόν Γκονζάλες, στον οποίο την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους «πράσινους». Με δεδομένη την απουσία του Αργυρόπουλου, ο Γκονζάλες διεκδικεί θέση στο δεξιό άκρο της άμυνας του Πλατανιά.

Ως γνωστό, ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς δεν υπολογίζεται τόσο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον Ολυμπιακό αφού συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook