Πλατανιάς: Σε πελάγη ευτυχίας!

Σε πελάγη ευτυχίας ζουν στον Πλατανιά μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ που φέρνει τους “κόκκινους” …αγκαλιά με τη σωτηρία και την ανανέωση της παρουσίας τους στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Πλατανιάς κέρδισε για τρίτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, σε τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις, γεγονός που δηλώνει ότι έχει πάρει τον…αέρα του μεγάλου αντιπάλου του!

Η χανιώτικη ομάδα έπιασε τους 33 βαθμούς και πλέον είναι (σχεδόν) αδύνατο να βρεθεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, καθώς θα πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα…

Ο Πλατανιάς επέστρεψε την Κυριακή το μεσημέρι στα Χανιά και το υποδέχτηκαν φίλοι της ομάδας, που απωθέωσαν την αποστολή.

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης για να επιβραβεύσει τους παίκτες του, τους έδωσε διήμερο ρεπό (Κυριακή και Δευτέρα) και τους περιμένει πάλι στο γήπεδο, την Τρίτη (2/4).  Τη δεδομένη μέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια, ματς που επίσης αποτελεί πρόκληση για την ομάδα των Χανίων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook