Aναστασιάδης: “Πάμε για τη νίκη ώστε να ξεμπερδεύουμε”

Ο προπονητής του Πλατανιά ξεκαθάρισε πως η κρητική ομάδα θα πάει στην Βέροια με στόχο τους τρεις βαθμούς

Tη νίκη προκειμένου να τελειώσει το θέμα της παραμονής του στην Super League θα επιδιώξει ο Πλατανιάς Χανίων κόντρα στην Βέροια όπως υπογράμμισε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων στην NOVA

Για την αναμέτρηση με τη Βέροια: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εμένα δεν με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι αλλά τι θα κάνει η ομάδα μου. Ο αντίπαλος δεν έχει άλλο στόχο από τη νίκη αλλά και μείς πρέπει να τελειώσουμε γρήγορα το θέμα της παραμονής γιατί έτσι όπως είναι η βαθμολογία κανείς δεν είναι σίγουρος. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε στο τέλος».

Για την πίεση της Βέροιας λόγω της ανάγκης της για βαθμούς: «Η Βέροια θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Τα πράγματα είναι απλά και αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Πρέπει να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε».

Για τις απουσίες της ομάδας: «Έχουμε συνηθίσει να ζούμε με αυτό. Από την μέρα που ήρθα δεν έχει υπάρξει φορά που να έχω στη διάθεσή μου όλους τους παίκτες αλλά το καλό είναι ότι έχουμε αρκετούς ικανούς παίκτες».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook