Θέλει ένα ευ”Χ”άριστο τέλος ο Πλατανιάς

Κοντρα στον Λεβαδειακό ο Πλατανιάς ψάχνει 1 βαθμό, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Έναν βαθμό ψάχνει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Πλατανιάς μέσα στην έδρα του απέναντι στον Λεβαδειακό, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι Χανιώτες θα βρουν απέναντί τους την αδιάφορη ομάδα της Λιβαδειάς και θα δώσει την… μάχη της, ώστε να πετύχει τον στόχο της και να μείνει στην κατηγορία.

Με όλους τους παίκτες να δίνουν το «παρών» πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Πλατανιά το απόγευμα του Σαββάτου (20/4), ενόψει Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το καλό για τον τεχνικό των Κρητικών, Άγγελο Αναστασιάδη, είναι πως δεν αντιμετωπίζει (σχεδόν) κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, αφού εκτός από τους Τέτε (έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες) και Κάστελς (τραυματίας) δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Έτσι, μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου των Κρητικών όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην από τους δύο αναφερθέντες, θα βρίσκονται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Βοιωτού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook