Από τον Πλατανιά στην… Πάρμα ο 16χρονος Σαμπέδρο!

Μια απίστευτη ιστορία αλλά και μεταγραφή αποκαλύπτει το athleticradio.gr με το νεαρό από την Βενεζουέλα να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με μια από τις πιο γνωστές ομάδες της Ιταλίας!

Ρεπορτάζ: Μανώλης Σαρρής, Βασίλης Φουντουλάκης

Ο 16χρονος (στις 12 Μαΐου θα μπει στα 17) Αντρές Νταβίδ Σαμπέδρο ήταν παίκτης του Πλατανιά μέχρι και πριν από ένα… 20ημερο. Συμβόλαιο δεν είχε υπογράψει ποτέ, την φανέλα του Πλατανιά δεν είχε φορέσει ποτέ σε επίσημο παιχνίδι όμως μέχρι και τότε έκανε κανονικά προπονήσεις με την ομάδα.

Ωστόσο, το άσχημο διαζύγιο του Πλατανιά με τον Αρότσα – ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Γενάρη – είχε ως αποτέλεσμα και την αρπαγή του Σαμπέδρο με τελικό προορισμό τους “παρμέντσι”.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Πλατανιά Στέλιος Βαρουξάκης ήταν έντονα δυσαρεστημένος με τον (κοινό) μάνατζερ των Σαμπέδρο, Αρότσα με αποτέλεσμα να ζητήσει την αποπομπή και του πρώτου καθώς θεώρησε ότι ο Ιταλός ατζέντης έπαιζε διάφορα παιχνίδια στην πλάτη της Χανιώτικης ΠΑΕ.

Έτσι, ο Σαμπέδρο αποχώρησε από τον Πλατανιά και 20 ημέρες μετά ανακοινώθηκε από την Πάρμα με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για 5 χρόνια! Μάλιστα, ήδη ιταλικά ΜΜΕ αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του νεαρού από τη Βενεζουέλα και κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης!

Τώρα, αν στον Πλατανιά δουν την εξέλιξη της καριέρας του Σαμπέδρο και μετανιώνουν που έφυγε, αυτό θα το μάθουμε σε λίγα χρόνια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook