Πλατανιάς: Επιβεβαιώνει και ο Ισπανός μάνατζερ το …θετικόν του ταξιδιού

Ο Ισπανός μάνατζερ Ντομίνγκο Σεβιγιάνο, που συνεργάζεται με τον Πλατανιά, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της 1ης Μαΐου για το γεγονός ότι το ταξίδι των ανθρώπων της χανιώτικης ομάδας ήταν εποικοδομητικό.

Μάλιστα, ο Ισπανός μάνατζερ (των Κάστελς, Ράγιο κτλ) έκανε και σηλώσεις στην εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα” όπου, χωρίς να αποκαλύπτει (φυσικά) ονόματα, αναφέρει ότι είχε εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους του Πλατανιά και τις θέσεις, για τις οποίες ενδιαφέρεται η ομάδα των Χανίων.

Αναλυτικά ο κ. Σεβιγιάνο δήλωσε:

Οι παράγοντες του Πλατανιά τσέκαραν διάφορους ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια που παρακολουθήσαμε το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Νομίζω ότι σχημάτισαν πολλή καλή άποψη για κάποιους συγκεκριμένους και μπορούν ν’ αποδειχθούν πολύ καλοί για τον Πλατανιά. Είναι παίκτες σαν τον Ράγιος, τον Ουσέρο, τον Μαρκ (σ.σ. Κάστελς, αδερφό του Κρίστιαν που παίζει στον Πλατανιά) και τον Ναβάρο, τους οποίους εκπροσωπώ και είναι πολύ σημαντικοί για τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παράγοντες του Πλατανιά και το γραφείο με τους συνεργάτες μου δουλέψαμε πολύ σκληρά για να βρούμε τι ενδιέφερε τον Πλατανιά. Σε τρεις μέρες ταξιδέψαμε σχεδόν όλη την Ισπανία κάνοντας περισσότερα από 1800 χιλιόμετρα! Οι θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρεται ο Πλατανιάς είναι αυτές του αμυντικού μέσου, δεξιού και αριστερού χαφ, σέντερ φορ, στόπερ και τερματοφύλακα.

Στις επόμενες μέρες θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε τις πιθανές περιπτώσεις κάποιων από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που παρακολουθήσαμε και περιμένω σε ευχάριστα νέα από τον Πλατανιά

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook