Πλατανιάς: Κοντά σε ανανέωση ο Αναστασιάδης

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι προπονητής του Πλατανιά και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί να υπήρξαν κάποιες αμφιταλαντεύσεις και οπωσδήποτε, ζυμώσεις που εν μέρει είναι φυσιολογικές, καθώς επίσης και η φήμη περί επιστροφής του “Άγγελου” στον ΠΑΟΚ, ωστόσο το τοπίο φαίνεται ότι αρχίζει να ξεκαθαρίζει.

Τα δεδομένα φέρνουν τον Αναστασιάδη ολοένα και πιο κοντά στην ανανέωση συνεργασίας με τον Πλατανιά και αυτό δηλώνει (εμμέσως) και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς ότι αποφασίστηκε ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν και ποιοι θα ανανεώσουν.

Η ανακοίνωση τονίζει:

Τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης, πριν από την απογευματινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, σε πολύ καλό κλίμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων οι ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται και τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου 2013, με στόχο την ανανέωση της συνεργασίας.
Παράλληλα, γίνονται ήδη συντονισμένα και μεθοδικά βήματα, σε συνεργασία με τον προπονητή, για τη μεταγραφική ενίσχυση του Πλατανιά προκειμένου να παρουσιαστεί πλήρης και αξιόμαχος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αντιληπτό λοιπόν, ότι ο Αναστασιάδης λειτουργεί (και είναι) ως προπονητής της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την άλλη, μολονότι δεν ανακοινώθηκαν, οι παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν είναι οι Δέντσας, Μαρτσάκης, Τζανής, Λαζαρίδης και Κουρτεσιώτης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook