Πλατανιάς: Μένει Χανιά ο Μπέλιτς. Μπλέξιμο με Κάλαϊτζιτς

Για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι παίκτης του Πλατανιά ο Νίκολας Μπέλιτς ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους”. Μπλέξιμο με Κάλαϊτζιτς.

Ο Σέρβος που αποκτήθηκε τον Γενάρη, ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του και θα συνεχίσει στα Χανιά. Είναι γνωστή επίσης η αρέσκεια του Άγγελου Αναστασιάδη στη …Σέρβικη σχολή ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Μπέλιτς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σύντομα αναμένεται να ανανεώσουν οι Θωμάς Ναζλίδης και Πέτρος Κανακούδης, ενώ πιο μπερδεμένη είναι η υπόθεση με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Ο Σέρβος είχε ανανεώσει με τον Πλατανιά τον περασμένο Οκτώβριο (προ Αναστασιάδη) μέχρι το 2014 και ενώ βρίσκεται στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών του Βορειοελλαδίτη τεχνικού, για να φύγει θα πρέπει να σπάσει το συμβόλαιό του.

Συν τοις άλλοις, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που χαίρει εκτιμήσεως από τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας, όπερ και σημαίνει ότι είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να αλλάξει το σκηνικό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook