Διαψεύδουν για Γουνδουλάκη – Διαφορά με Ναζλίδη

Η ΠΑΕ Πλατανιάς διαψεύδει επίσημα το οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον Φανούρη Γουνδουλάκη ή οποιοδήποτε άλλο παίκτη της Σούπερ Λιγκ.

Και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, διότι επίσημα ο Γουνδουλάκης δεν έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, κάτι που αναμένεται να προκύψει στις 30 Ιουνίου, ενώ το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες της μεγάλης κατηγορίας. Φυσικά, το δικό μας ρεπορτάζ (την Πέμπτη) τονίζει ότι “όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”, ότι η υπόθεση οδεύει σε θετική εξέλιξη και είναι βέβαιο ότι υπάρχουν διερευνητικές κινήσεις, ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς ωστόσο τη δεδομένη στιγμή να υπάρχει οριστική συμφωνία. Πρόκειται πάντως για έναν παίκτη που αναμένεται να ενδιαφερθούν και άλλες ομάδες και δη, του κέντρου.

Στο μεταξύ, ζήτημα  προκύπτει με τον επιθετικό του Πλατανιά Θωμά Ναζλίδη, με τον οποίο διαπιστώνεται διαφορά στο οικονομικό και δεν είναι καθόλου βέβαιη η παραμονή του στην ομάδα. Ο Ναζλίδης έκανε ένα καλό πρωτάθλημα πέρυσι, γεγονός που έχει ανεβάσει (από τη δική του πλευρά) το μπάτζετ του, ενώ ακούγεται ότι άλλες ομάδες θα ενδιαφερθούν για αυτόν (Απόλλωνας Αθ.).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook