Στο δρόμο για δημιουργία προπονητικού κέντρου

Στην τελική ευθεία για τη δημιουργία προπονητικού κέντρου στο γήπεδο του Μάλεμε βρίσκονται στον Πλατανιά, μετά την παραχώρησή του από το Δήμο στον ερασιτέχνη, για τα επόμενα 10 χρόνια.

Για τα επόμενα 10 χρόνια θα παραχωρήσει ο Δήμος Πλατανιά στον ερασιτέχνη της ομάδας της περιοχής την εκμετάλλευση του γηπέδου του Μάλεμε. Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά την Τρίτη.

Το γήπεδο του Μάλεμε θα αξιοποιηθεί ως προπονητικό κέντρο από την ανδρική ομάδα του Πλατανιά, αλλά και από τις ομάδες Κ-20 και Κ-17. Πρόθεση της ΠΑΕ Πλατανιάς πάντως είναι η ανακατασκευή του γηπέδου του Μάλεμε, ώστε αυτό να γίνει γίνει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Μάλιστα, στις προθέσεις των ανθρώπων του Πλατανιά είναι, το νέο προπονητικό κέντρο να είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ωστόσο, στο Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά διευκρινίστηκε και υπήρξε συμφωνία, το γήπεδο Μάλεμε θα πρέπει να παραχωρείται και στην τοπική ομάδα του Ατρόμητου Μάλεμε, για δύο προπονήσεις την εβδομάδα και για να δίνει εκεί τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook