Φωτιά και πάλι… για τα Περιβόλια

Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς, τη Δευτέρα και στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Πλατανιά στα Περιβόλια. Eπιστολή Δήμου Χανίων προς ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ, Φούτμπολ Λιγκ και ΝΟVA.

Ο κ. Μαθιουλάκης είχε πει τη Δευτέρα (24/6): Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να παίξει και ο ΑΟΧ στα Περιβόλια. Πρέπει όμως και ο Δήμος Χανίων να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν πρέπει μόνο να παίρνει αλλά και να δίνει…”.

Η κόντρα Δήμου με την ομάδα του Πλατανιά, καλά κρατεί… Ο Δήμαρχος Χανίων απέστειλε έγγραφο στις ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, ΝΟΒΑ και Σούπερ Λιγκ που τονίζεται:

Μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων στις 3/06/2013, το οποίο αποφάσισε να δοθεί η χρήση του Δημοτικού γηπέδου Περιβολίων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 εκτός από την Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League και στην Π.Α.Ε. Α.Ο-ΧΑΝΙΑ, η οποία από φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, σας κάνουμε γνωστό ότι:

 Το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες και των δύο Π.Α.Ε. (Πλατανιά και Α.Ο.- Χανιά).

 Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για τη βέλτιστη χρήση και από τις δύο Π.Α.Ε. του Δημοτικού γηπέδου Περιβολίων, ώστε να μην συμπίπτουν την ίδια ημερομηνία οι εντός έδρας αγώνες τους, πάντα με βάση τον κανονισμό αγώνων ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και τους κανονισμούς των διοργανωτριών αρχών”.

Νωρίτερα την Τρίτη το βράδυ, η ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά απέστειλε κατεπείγον έγγραφο στο Δήμο Χανίων με το οποίο ζητάει την παραχώρηση του γηπέδου των Περιβολίων κατά προτεραιότητα. Όπως όλα δείχνουν και ενώ το ζήτημα έδειχνε να διευθετείται, μάλλον ξεκινάμε νέο κύκλο επεισοδίων λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook