Και επίσημα Φερνάντεζ και έπονται Σέρα και μεσοεπιθετικός

Επίσημα παίκτης του Πλατανιά είναι ο στόπερ Βάσκο Φερνάντεζ που ήδη βρίσκεται στα Χανιά και μάλιστα έχει ξεκινήσει με την ομάδα, προπονήσεις.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Βάσκο Φερνάντες.

Δήλωση Φερνάντεζ:

«Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με σοβαρή Διοίκηση. Μου αρέσει πολύ η ομάδα, η πρόοδός της. Μου αρέσει επίσης η περιοχή των Χανίων και του Πλατανιά. Ξέρω ότι η ομάδα του Πλατανιά αναπτύσσεται, εξελίσσεται και θέλω κι εγώ να εξελιχθώ μαζί με την ομάδα ως μέλος της προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορώ. Γι’ αυτό και δεν αποδέχθηκα άλλες προτάσεις που είχα από διάφορες ομάδες της Ευρώπης και ήρθα εδώ, αποδεχόμενος αυτή τη νέα ενδιαφέρουσα πρόκληση».
Ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός σημείωσε, ακόμη, ότι «στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια, να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο προγραμματισμός του Πλατανιά συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ο επόμενος που αναμένεται να υπογράψει είναι ο δεξιός αμυντικός, ο Ισπανός Σέρα ενώ σε αναμονή βρισκόμαστε για το “δυνατό” όνομα από την ξένη αγορά, για τη θέση του μεσοεπιθετικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook